GO 360 – Ahol a világ körülötted forog

A VR technika hajnalán, amikor még egy-egy 360 fokos videó önmagában is látványosságnak számít, mi máris a következő lépésen gondolkodunk, és a technológiát kihasználva 360 fokos műsorgyártásba kezdtünk, tartalommal megtöltve az innovatív formátumot.

Stúdiónkban egyaránt foglalkozunk 360 fokos videós és fotós tartalmak készítésével, annak megfelelően, hogy a különböző projektek szempontjából melyik formátum bizonyul a legelőnyösebbnek:

a 360 fokos videókat plusz tartalommal megtöltve egy egészen új szintre emelhetjük az online műsorkészítést, akár különleges bemutatkozó filmek, videó blogok vagy rendhagyó esemény-beszámolók formájában

a 360 fokos fényképes anyagok lehetővé teszik “virtuális túrák” létrehozását, mely során a látogató nem csupán maga körül nézhet körbe a térben, hanem a tér különböző pontjai között navigálva fedezhet fel egy boltot, ingatlant vagy egy rendezvény teljes területét. A 360 fokos virtuális túráink részletes leírása elérhető ezen a linken.

a 360 fokos videó vagy fotós nyersanyagokból kiindulva nem mindennapi videókat készíthetünk hagyományos fulHD vagy 4K formátumban is, különböző “kameranézeteket” választva, illetve animálva

Stúdiónk 360 fokos utcakép fotóival elnyerte a “Google Utcakép elismert vállalkozás” címet.
Virtuális túráinkat teljes Google Street View és My Business integrációval készítjük el.

Virtuális túra, virtuális séta 360 fokban

Országszerte vállaljuk üzletek virtuális túrájának elkészítését.

Legutóbb az ebikeshop.hu bolthálózatát fotóztuk be Budapesten, Törökbálinton, Győrben, Pécsett, Miskolcon és Szegeden.

A 6 üzlet immár virtuálisan is fogadja a látogatókat.

A 360 fokos séták a Google Utcakép integrációnak köszönhetően a Google Maps-en is megtalálhatóak, míg külső host oldalon is megosztásra kerültek.

360 fokban földön, vízen és levegőben!

A 360 fokos videókészítésben számunkra nem csupán a formátum előremutató, hanem annak felhasználási módja is.

Mint a filmkészítés hajnalán, mikor sokan csak azért mentek be a moziba, hogy megnézzék a gyárból hazafelé induló munkásokat vagy az állomásra beérkező gőzöst, ma is sokan rácsodálkoznak a YouTube és Facebook felületein fel-felbukkanó, többnyire történet és mondanivaló nélküli, ám látványában izgalmas 360 fokos videótartalmakra.

Célunk, hogy ezt a formátumot felhasználva online műsorokat gyártsunk (mivel a hagyományos televíziós vagy mozis felületeken a technológia még nem érhető el), és tartalommal töltsük meg a 360 fokos képkockákat. Számos koncepciót dolgoztunk ki rá, hogy ez a műfaj ne csak arról szóljon, hogy rácsodálkozva az újdonságra, önmagáért való képsorok szülessenek, melyek egyetlen funkciója, hogy a nézők “körbenézhessenek” maguk körül a virtuális térben. A hagyományos műsorokhoz hasonlóan kidolgozott VR tartalmakat képzelünk el, ahol a tartalom és forma kerek egységet alkot.

Elsők között a BKK-nál jelent meg az egyik ötletünk, amikor 2016 nyarán elindítottuk a Budapesti Legendák Nyomában sorozatot, melyben MOL Bubival jártuk a várost, kevésbé ismert történeket mesélve ismert terekről és utcákról.

De ez csak a kezdet! Bízunk benne, hogy még több partnerrel és koncepcióval vághatunk neki a ma még nem mindennapi technológia kiaknázásának, és a magazin- és blogszerű tartalmak mellet akár egy játékfilm is születhet ezzel a technikával…

A teljes körű 360 fokos tartalomgyártás során a gyártási folyamat magába foglalja:

  • a teljes személyre szabott koncepció megalkotását,
  • a forgató- és szövegkönyv megírását,
  • igény esetén a szereplő castingot,
  • képi- és hangfelvételt,
  • teljes képi- és hangutómunkát.

Legyen szó bármilyen műfajról vagy tartalomstílusról, mi megtaláltuk a módját, hogy hogyan tegyük még látványosabbá az innovatív 360 fokos videó formátummal, vadonatúj perspektívát adva a nézőknek, hogy ők maguk is az események részeseivé válhassanak. Ráadásul nem csupán szárazföldi közegben, hanem akár épp víz alatt vagy a levegőben forgatva…

Videóink YouTube- vagy Facebook tartalomként is feltölthetők és megoszthatók, ugyanakkor kompatibilisek valamennyi VR  lejátszóval, VR szemüveggel és 360 fokos eszközzel.

Saját 360 fokos kisfilm sorozatunk a BKK oldalán

2016 nyarán elindult az egyik saját ötleten alapuló videósorozatunk a BKK online csatornáin. Különlegessége, hogy a 360 fokos technikát nem csupán látványelemként használva, hanem tartalommal megtöltve kezdtük el legyártani a budapesti városi legendákat, érdekességeket bemutató sorozatunkat.

Díszletünk a város, társunk pedig a MOL Bubi bicikli, mellyel tematikus útvonalakat bejárva meséljük el a város ismert helyeinek kevésbé ismert történeteit…

Szolgáltatásaink magánszemélyek, ügynökségek és cégek számára is egyaránt elérhetők! A 360 fokos tartalomgyártással és fotózással kapcsolatban keress bizalommal!

Kapcsolat

Kövess Instagramon