360 fokos ingatlan bemutató

360 fokos panoráma fotózás – ingatlan bemutatók

Vezesse körbe ügyfeleit virtuálisan is ingatlanjaiban!  Otthonok, irodák és további épületek kreatív panorámafotóival még hatékonyabban mutathatja be az eladásra vagy bemutatásra szánt épületeket, kívül-belül! Vadonatúj technológiánk felhasználási lehetőségeinek csak fantáziája szabhat határt.

  • Külső és belső terek teljes virtuális leképzése meglévő weboldalba ágyazva, vagy különálló honlapon
  • Több helyszínből álló interaktív túrák készítése: komplett ingatlanok bemutatása
  • 360 fokos interaktív fotók
  • További kreatív tartalmak: multimédiás bővítési lehetőség, képek, videók, hanghatások, több helyszín esetén interaktív “túratérkép” elhelyezése a képernyőn
  • Számítógépre és mobil eszközökre optimalizált “responsive” megjelenés (minden funkció tökéletesen működik valamennyi digitális felületen!)

Az interaktív tartalmak mellett “hagyományos” .jpg vagy .png formátumban, nem mindennapi szemszögből mutatjuk be a tereket. A teljes panorámafotók és fölülnézeti képek segítségével az egyes helyiségek szinte életre kelnek. Az így készített felvételek akár alaprajzra is illeszthetők, vagy azzal kiegészítve teljes képet adnak bármilyen ingatlanról.


Az interaktív online “túrák” működése

Egy-egy helyiség virtuális leképzése mellett lehetőség van teljes épületek vagy kisebb ingatlanok bemutatására is, mely során a látogatók maguk navigálhatnak az egyes terek, helyiségek, szobák között – a “túra” komplexitása és a bemutatott terek száma teljes mértékben az Önök igénye szerint alakítható.

Az interaktív túrát bemutató oldal megtekintéséhez kattintson ide, vagy az alábbi, “beágyazott” változatban próbálja ki a virtuális túra funkcióit, akár teljes nézetben, a Fullscreen gomb megnyomásával!

Navigáció:

  • igény esetén az oldal alján elhelyezett navigációs gombsor is segíthet a kezelésben: így is forgathatjuk a kamerát, illetve a +/- jelekkel zoomolhatunk
  • a rotációs gomb segítségével kézi beavatkozás nélkül, automatikusan körbeforgathatjuk a teret
  • az információs blokk lehetőséget ad az alapvető adatok elhelyezésére. Az “i” gombra kattintva egy felugró ablakban írjuk ki az összes megadott információt
  • a kurzor ikon segítségével megváltoztathatjuk a képek mozgatási beállításait
  • a jobb szélső gombbal teljes képernyős módra válthatunk anélkül, hogy elnavigálnánk a kiindulási oldalról (a teljes képernyős nézetből kilépve visszatérünk az adott oldalra)

Több helyszínt is bemutató túra esetén a bejárható helyiségek közti navigálást “hot-spotok” teszik lehetővé:

Információs blokk:

Az információs blokk segítségével helyszínenként egyedileg megjeleníthetjük a legfontosabb tudnivalókat. Ingatlan-értékesítés esetén például megadhatjuk minden helyiség méretét, az ingatlan-referens nevét, elérhetőségét, az ingatlan hivatkozási számát, vagy bármilyen további adatot.


Szolgáltatásaink magánszemélyek és ügynökségek számára egyaránt elérhetők! A 360 fokos fotózással és virtuális túrák készítésével kapcsolatban érdeklődjön stúdiónk alábbi elérhetőségein:

[contact-form-7 id=”807″ title=”360 fotózás”]