Portfólió fotózás és videó-önéletrajz

Műtermi fotók Budapest szívében

Készítsd el nálunk kreatív fotó- vagy videó portfóliódat személyes weboldaladra, közösségi oldalakra vagy épp önéletrajzodhoz a Blaha Lujza tértől két percre.

A nagy méretű vászon előtt egyedül, de akár kisebb társaságban, barátaiddal, családoddal 4-5-en is kényelmesen elfértek, így igazán felszabadult, vidám csoportképek is születhetnek.

Ugorjatok be hozzánk akár pár alkalmi, buli előtti csoportképre!


Lifestyle és életkép-fotózás az egész városban

Szeretnéd megörökíteni életed meghatározó pillanatait, vagy épp egy nem mindennapi portfólióra vágysz?

Autentikus környezetben készítünk rólad színes fotósorozatot: munkádról, hobbidról, edzés közben vagy épp a városban sétálva, igazi street fotók formájában.

Szabadtéri portfóliódat a hozzád leginkább illő helyszíneken készítjük el, tetszőleges parkos vagy városi környezetben.


Kreatív videó-önéletrajz

Eddig azt gondoltad, hogy a videó-önéletrajt egy fehér háttér előtt előadott unalmas monológ? Többéves personal branding és reklámpiaci tapasztalattal segítünk Neked abban, hogy ez ne így legyen. Közösségi oldalakra és videómegosztó portálra feltöltött bemutatkozó anyagod garantáltan versenyelőnybe hoz a munkaerőpiacon.

Pályakezdőként nincs releváns munkatapasztalatod? Mutatkozz be főbb hobbijaidon keresztül, és légy igazi egyéniség a jelentkezők tömegében! Külső helyszíneken rögzített vágóképekkel segítünk hitelesen bemutatni képességeidet.

Külföldön keresel állást, de nyelvtudásod csak egy újabb pont az önéletrajzodban? Győzd meg leendő munkáltatóidat kommunikációs készségeidről már az első személyes találkozó előtt! Idegennyelvű önéletrajz-készítésnél ingyenes nyelvtanári segítséggel és felügyelettel garantáljuk a tökéletes végeredményt.


Kapcsolat:

Telefon: +36 20 / 385 2079

E-mail: info@ngsstudio.hu


Referenciáink: