Szidor N. Gábor vagyok, a New Generation Solutions alapítója.

Vállalkozásomban személyre szabott, kreatív megoldásokkal szeretnék segíteni vállalkozásoknak, művészeknek és nagyvállalatoknak abban, hogy előremutató tartalomgyártással kitűnjenek versenytársaik közül az online felületeken.

Stúdiómban komplex vizuális szolgáltatásként többek között fotózással, grafikával, bemutatkozó kisfilmek, honlapok, blogok készítésével foglalkozom, számos egyedi megoldást kínálva ügyfeleimnek, komoly hangsúlyt fektetve a tartalomgyártásra és az egyedi koncepciókra.

Szidor N Gabor - New Generation Solutions

Célkitűzések

Célom, hogy az ügynökségi rendszerekben megszokott gyakorlatokhoz képest, a stúdión belül egy kézben fogjam össze a sikeres marketing és PR tevékenységhez elengedhetetlen kreatív szakterületeket, ezzel megkönnyítve partnereim munkáját is. Stúdiómban nincsenek “köztes láncszemek”, összehangolt filmes, fotós és grafiaki tevékenységünknek köszönhetően komplex kampányok tervezését és megvalósítását házon belül végezzük el, legyen szó videó blogok gyártásáról, reklámspotokról, közösségi kommunikációról vagy komplett kampányokról.

Hiszek abban, hogy nem szabad egy-egy jól bevált recept szerint dolgoznunk, hanem minden esetben testre szabott megoldásokra van szükség. Vállalkozásomban folyamatosan kutatom a legújabb trendeket és lehetőségeket, hogy a legkorszerűbb eszközöket és módszereket vethessük be a hazai piacon is.

Egyik legújabb fejlesztésünk a 360 fokos fotózás, mellyel műtermi körülmények között, virtuálisan forgatható modelleket készítünk bármilyen tárgyról, illetve ennek “inverzeként”, 360 fokos panorámafotózással és videókkal is nyitunk a legújabb lehetőségek felé.

A VR technika hajnalán, amikor még egy-egy 360 fokos videó önmagában is látványosságnak számít, mi már a következő lépésen gondolkodunk, és a technológiát kihasználva 360 fokos műsorgyártásba kezdtünk, tartalommal megtöltve az innovatív formátumot.

2016-ban a Budapesti Közlekedési Központ számára indítottuk el az ország első 360 fokos műsorsorozatát:

A vállalatok mellett fontos számomra, hogy pályakezdő fiatalok és művészek egy-egy szakmával a kézben könnyebben kitűnhessenek versenytársaik közül, és így jobb lehetőségekhez jussanak. Közülük sokan még nem rendelkeznek megfelelő munkaerő-piaci tapasztalattal vagy hivatalos referenciamunkákkal, épp ezért egy profin elkészített bemutatkozó portfólió nagy segítség lehet az elinduláshoz. A nagyobb cégeknél bevált pr és marketing módszereket átformálva dolgoztam egy ki olyan megoldásokat, amelyek kisvállalkozásoknál és az „egyének szintjén” is tökéletesen működnek.

Kreatív „önreklámozási” módszerek segítségével testre szabottan segítek mindenkinek abban, hogy megmutathassa legelőnyösebb oldalát, illetve bemutathassa termékeit és szolgáltatásait a világnak.

A Törtetők című, saját gyártású dokumentum-reality és portréfilm sorozatomban tehetséges fiatalok munkásságán keresztül mutatom be nem mindennapi, művészeti és kreatív szakmák kulisszatitkait.

Törtetők - az online sorozat