Szidor N. Gábor vagyok, a New Generation Solutions alapítója.

Vállalkozásomban személyre szabott, kreatív megoldásokkal szeretnék segíteni vállalkozásoknak, művészeknek és nagyvállalatoknak abban, hogy előremutató tartalomgyártással kitűnjenek versenytársaik közül az online felületeken.

Stúdiómban komplex vizuális szolgáltatásként többek között fotózással, grafikával, bemutatkozó kisfilmek, honlapok, blogok készítésével foglalkozom, számos egyedi megoldást kínálva ügyfeleimnek, komoly hangsúlyt fektetve a tartalomgyártásra és az egyedi koncepciókra.

Szidor N Gabor - New Generation Solutions

Célkitűzések

Célom, hogy az ügynökségi rendszerekben megszokott gyakorlatokhoz képest, a stúdión belül egy kézben fogjam össze a sikeres marketing és PR tevékenységhez elengedhetetlen kreatív szakterületeket, ezzel megkönnyítve partnereim munkáját is. Stúdiómban nincsenek “köztes láncszemek”, összehangolt filmes, fotós és grafikai tevékenységünknek köszönhetően komplex kampányok tervezését és megvalósítását házon belül végezzük el, legyen szó videó blogok gyártásáról, reklám spotokról, közösségi kommunikációról vagy komplett kampányokról.

Hiszek abban, hogy nem szabad egy-egy jól bevált recept szerint dolgoznunk, hanem minden esetben testre szabott megoldásokra van szükség. Vállalkozásomban folyamatosan kutatom a legújabb trendeket és lehetőségeket, hogy a legkorszerűbb eszközöket és módszereket vethessük be a hazai piacon is.

Egyik legújabb fejlesztésünk a 360 fokos fotózás, mellyel műtermi körülmények között, virtuálisan forgatható modelleket készítünk bármilyen tárgyról, illetve ennek “inverzeként”, 360 fokos panorámafotózással és videókkal is nyitunk a legújabb lehetőségek felé.

A VR technika hajnalán, amikor még egy-egy 360 fokos videó önmagában is látványosságnak számít, mi már a következő lépésen gondolkodunk, és a technológiát kihasználva 360 fokos műsorgyártásba kezdtünk, tartalommal megtöltve az innovatív formátumot.

2016-ban a Budapesti Közlekedési Központ számára indítottuk el az ország első 360 fokos műsor sorozatát:

A vállalatokkal való közös munka mellett fontos számomra, hogy a velem dolgozó művészek (legtöbb esetben zenészek) is minél könnyebben kitűnhessenek versenytársaik közül.

A tartalomgyártás mellett számos zenekarral, fiatal zenészekkel és több évtizedes múltra visszatekintő produkciókkal működtünk már együtt videoklipek, koncertfilmek és promóciós anyagok gyártása során.

Keressen bátran a stúdióm alábbi elérhetőségein, és dolgozzunk együtt egy következő izgalmas projekten!

Telefonszám: +36 20 385 2079
E-mail: info@ngsstudio.hu