Élményfotózás és privát party-fotós szolgáltatás

[soliloquy id=”498″]


Hogy neked csak az élményre kelljen koncentrálnod!

Nem mindennapi programra készülsz vagy csak a boldog hétköznapokat örökítenéd meg barátaid vagy párod társaságában? Add át magad az élménynek, és a fotózást bízd ránk!

Gyakran épp rád, vagy ismerőseidre hárul a hálátlan feladat, hogy a kamera másik oldaláról kövessétek az eseményeket? Privát party-fotósként mi veletek tartunk, hogy többé egyikőtök se maradjon le a képekről!


Kompromisszummentes minőség

Életetek egy-egy nagy élményét nem csak mobiltelefonos fényképeken szeretnétek megőrizni? Professzionális eszközökkel készített, nagy felbontású, retusált képekkel minden emlék valóban egy életre szól.


Milyen élményekhez ajánljuk?

Legyen szó egy különleges hétvégi kalandról vagy esti bulikról, mi megörökítjük élményeiteket. Privát party-fotósként végigkövetünk a nagy estéken, hogy ezalatt ti tényleg csak a barátokkal és a családdal törődhessetek.

Csoportos és páros programokhoz:

– legénybúcsú / leánybúcsú

– születésnap / évforduló

– beerbike

– limuzin bérlés

– sétahajózás

– szabadulószobák

– csoportos vagy páros sütő-főzőkurzusok


Egyedülálló szolgáltatásunk: a “profi selfie”

Egy sajátos beállításból valódi selfie-nek tűnő profi felvételeket készítünk rólatok, amit WiFi-n keresztül azonnal át is küldünk a telefonotokra, vagy retusálva később megkapjátok a teljes portfólióval. Mert nem csak így készülhet profi selfie rólatok:


Kapcsolat:

Telefon: +36 20 / 385 2079

E-mail: info@ngsstudio.hu


Referenciáink: