Virtuális séta az Önök üzletében is:

Kerüljön fel a térképre,
és fogadja a látogatókat a nap 24 órájában!

Segítse az érdeklődőket, hogy a Google térképét használva könnyebben megtalálják üzletét vagy vállalkozását!

Alapozza meg vásárlói bizalmát azzal, hogy már az első látogatás előtt betekintést enged számukra, és online is bejárhatóvá teszi a vendéglátó- vagy ügyfélfogadó tereit!

Nyisson virtuális kaput azon vásárlói előtt, akik rendkívüli helyzetekben nem szívesen mozdulnak ki otthonról!

Magyarországon egyedülálló tapasztalattal a 360 fokos fotózásban és VR tartalmak előállításában, kreatív megoldást kínálunk arra, hogy jobb kapcsolatot építsen ki vásárlóival.

Az általunk készített 360 fokos virtuális túráknak köszönhetően az érdeklődők otthonról, a kanapén ülve is körbejárhatják az üzletet, majd akár a webshopban egyből le is adhatják rendeléseiket.

A világ legnagyobb múzeumai is felismerték a virtuális túrák előnyeit, és még a koronavírus járvány ideje alatt is online „sétákra” invitálták a potenciális látogatóikat.

Az ilyen vagy ehhez hasonló, testre szabott 360 fokos megoldásokhoz minden technikai eszköz és szaktudás rendelkezésünkre áll, így akár pár napos átfutási idővel az önök üzlete is megnyithatja virtuális kapuit, hogy a nap 24 órájában elérhető legyen minden érdeklődő számára.

360 fokos virtuális túráink főbb paraméterei:

  • ultra nagy felbontású, akár 80-90 megapixeles, tűéles panorámaképek,
  • reszponzív megjelenés minden kijelzőn, legyen szó számítógép monitorról vagy bármilyen okos eszközről,
  • önálló webcímen is működtethetők, de akár a már meglévő honlapjukba ágyazva, vagy a webshoppal kombinálva is kivitelezhetők,
  • saját szerverről / tárhelyről, vagy akár külső “host” oldalról is futtathatók, illetve közvetlenül feltölthetők a Google Maps oldalára.
  • Google Street View integrációval egy passzív marketing eszközt kap a kezébe, és jobb kapcsolatot építhet ki potenciális vásárlóival.

Országszerte vállaljuk üzletek virtuális túrájának elkészítését.

Legutóbb az ebikeshop.hu bolthálózatát fotóztuk be Budapesten, Törökbálinton, Győrben, Pécsett és Miskolcon.

Az 5 üzlet immár virtuálisan is fogadja a látogatókat.

A 360 fokos séták a Google Utcakép integrációnak köszönhetően a Google Maps-en is megtalálhatóak, míg jelen esetben attól függetlenül, külső host oldalon is megosztásra kerültek.

Szidor N Gabor - New Generation Solutions

Szidor N. Gábor vagyok, a New Generation Solutions stúdió tulajdonosa, stúdióvezetője.

Több mint tizenöt éve foglalkozom fotózással és olyan komplex kreatív projektekkel, mint a film- és videó gyártás, illetve a különböző 360 fokos és VR technológiák.

4 éve publikálom a nemzetközi szakirodalomban saját fotós és filmes technikáimat, illetve elindítottam Magyarország első 360 fokos videó csatornáját, rajta VR, és a technológiához kapcsolódó ismeretterjesztő, oktató anyagokkal.

Mindemellett tavaly létrehoztam az első hazai 360 fokos fotókiállítást, sajátos módon ötvözve ezt az innovatív stílus a klasszikus fotóművészettel.

Sajtóbeszámolók a /világok_közt című kiállításom indulásáról: