Personal branding és kapcsolódó szolgáltatások

Manapság egyre fontosabb szerepet kap életünk során az énmárka építés, akár külföldön, akár idehaza képzeljük el a jövőnket. A personal branding offline és online eszközei segítenek megerősíteni hitelességünket, egyedivé és emlékezetessé tehetnek minket a karrierépítés bármely szintjén.

Akár meglévő ismerőseink körében építenénk fel saját brandünket, akár állást keresve szeretnénk többlet információkat adni magunkról és képességeinkről, számos kreatív eszköz áll a rendelkezésünkre. Ezek segítségével alátámaszthatjuk szakmai hozzáértésünket egy-egy területen, de akár némi betekintést engedhetünk szenvedélyeinkbe, hobbijainkba is.

Azok a cégek, akik tényleg a megfelelő embert keresik egy-egy posztra, ma már nem engedhetik meg maguknak, hogy figyelmen kívül hagyják, ha egy önéletrajzban online tartalmakra mutató linkeket találnak. Ez lehet egy galéria, videó, vagy épp egy saját honlap.

Idegennyelvű videó-önéletrajz segítségével számot adhatunk nyelvtudásunkról, kommunikációs készségeinkről már az első személyes találkozás előtt. Azonban a personal branding és az innovatív álláskeresési praktikák nem érnek itt véget.

Jelentkezzetek be nálunk ingyenes önéletrajz tanácsadásra, és használjátok ki a stúdiónk nyújtotta széleskörű personal brandinghez kapcsolódó szolgáltatását!

Ha szeretnétek kicsit jobban elmélyülni a témában, keressétek az erről szóló blogbejegyzéseinket az oldalon!

Önéletrajz tanácsadás
Küldd el önéletrajzodat, vagy jelentkezz személyes konzultációra INGYENES!
Fotózás
Műtermi portfólió Családi fotózás Lifestyle fotózás
Műtermi körülmények között vagy külső helyszíneken, egységes áron!
Mini csomag (5-7 retusált fotó) 13 000 Ft
Portfólió (1,5-2 óra, 20 retusált fotó) 25 000 Ft
Óriás portfólió (2-2,5 óra, 50 retusált fotó) 40 000 Ft
Videók    
Videó önéletrajzok és vállalkozói bemutatkozó kisfilmek (hangkeveréssel, fényeléssel, vágással)* 27 000 Ft
* 2-3 perces kreatív videó anyag műtermi monológ felvétellel és kültéri vágóképekkel kifejezetten álláskeresők, vagy induló vállalkozók számára, idegen nyelvű felvétel esetén nyelvtanári segítséggel. A felhasználási lehetőségekről itt olvashatsz a blogon! A további opciókat, kifejezetten reklámfilmek, termékbemutatók, céges videók kedvezményes ajánlatait a kkv árlistán találod ezen a linken.
Web és Social Media
Facebook profil kialakítása (profilkép és cover fotó szerkesztés)* 5 000 Ft
LinkedIn tanácsadás és felhasználói profil kialakítása 5 000 Ft
YouTube csatorna létrehozása és optimalizálása (egyedi arculattal) 7 500 Ft
Személyes bemutatkozó honlap és blog (egyéni igény szerinti szolgáltató regisztrációval vagy ingyenes tárhelyeken)* 10 000 Ft-tól
*Meglévő fotók felhasználásával, “hozott anyagokból”. Fotózással, saját grafika tervezésével egyedi árajánlatot adunk.
Fotó digitalizálás és retusálás – “Emlékmentés”   
Egyes képeid még az “analóg korszakban” készültek? Új életet adunk régi felvételeidnek! Papírképek, 35mm-es filmtekercsek, negatívok vagy diafilmek retusálása egységes áron! 2000 Ft / 10 db kép*
*saját adathordozón
Fotó digitalizálás - Új életet adunk régi képeinek!

(Az árak végső fogyasztói, bruttó árak, melyeket ÁFA nem terhel. Az itt feltüntetett csomagok és árak tájékoztató jellegűek, egyéni árajánlatért keress minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén!)

New Generation Solutions Stúdió:

Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 22.
Telefon: +36 20 / 385 2079
E-mail cím: info@ngsstudio.hu

Referenciák: